Upute za online kupovinu

UPUTE ZA ONLINE KUPOVINU
Web trgovina Toy&Joy je jednostavna i pregledna za korisnika. Proizvodi su jasno grupirani po kategorijama koje možete pregledavati, a poseban dio asortimana čini kategorija: POPULARNO koja objedinjava ono što je najaktualnije i najtraženije trenutno na tržištu. Kad odaberete porizvod, stavite ga u košaricu gdje će biti vidljive sve informacije o proizvodu. Dok ne potvrdite narudžbu, istu je moguće mijenjati te brisati.
Nakon što upišete podatke o sebi, idete na zadnji korak, koji je potvrda narudžbe prilikom koje na email dobivate potvrdu Vaše web narudžbe. Slažete se da je bilo koji podatak korišten prilikom registracije u tvrtki Homo Lupus d.o.o. Toy&Joy uvijek točan, pravilan i valjan, te se slažete se da ste samo Vi odgovorni za sve aktivnosti koje se odvijaju putem Vašeg računa. U bilo kojem dijelu, a prije konačnog slanja, možete mijenjati narudžbu, dodavati ili brisati proizvode iz košarice ili pak odustati od cjelokupne kupnje. Kada pošaljete konačnu narudžbu, na ekranu će se pojaviti informacija je li Vaša narudžba uspješno poslana. Homo Lupus d.o.o. Toy&Joy obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Naša podrška stoji Vam na raspolaganju u u redovno vrijeme na telefonu 091/1770107 , te na mailu info@toy-joy.com.hr.
 
 
NAČINI PLAĆANJA I DOSTAVA
Plaćanje u web trgovini Optike Anda izvršava se pouzećem ili putem kartičnog plaćanja. Prilikom Vaše kupnje na našem webshopu, potvrda narudžbe će Vam stići na mail te ukoliko je proizvod na lageru, isporuka će se odviti u najkraćem mogućem roku putem Tiska, osim ako drugačije nije obaviješten kupac preko email-a, u slučaju da se proizvod treba čekati. U slučaju bilo kakvih komplikacija, bilo zbog neraspoloživosti proizvoda ili nemogućnosti isporuke, Toy&Joy se obvezuje na kontaktiranje korisnika putem email-a ili telefonskog broja. Cijena dostave je 10,00HRK.
 
 
ODUSTAJANJE OD KUPNJE I POVRAT PROIZVODA
Od kupnje možete odustati u svakom trenutku. Ako slučajno potvrdite narudžbu, slobodno nas kontaktirajte (info@toy-joy.com.hr, telefon : 091/1770107) i otkažite ili ispravite svoju narudžbu. Na istim kontakt podacima, možete i poslati/javiti svoju reklamaciju vezanu za primljeni proizvod.
 
 
GARANCIJA
Pitanje jamstva na proizvode koji su predmet ove web shop prodaje, te njima pripadajuci garantni rokovi, ureduju se sukladno pozitivnim propisima koji ureduju ovu materiju u RH. Za sve proizvode iz naše ponude garantiramo da su originalni, neoštećeni i kvalitetni. Svaki od njih ima određenu garanciju proizvođača koja vremenski varira. Svi proizvodi u prodaji su pregledani i prošli su kontrolu kvalitete. Ne snosimo odgovornost za oštećenja koja su nastala lošim korištenjem ili čuvanjem proizvoda, nestručnim rukovanjem i/ili popravkom kojeg je izvršio kupac ili treća strana.