Naša misija i cilj

Misija

Inovativnim i klasičnim igračkama i igrama unosimo zabavu  i sreću u dječje živote. Inovacija naših igračaka potiču razvoj djece.

Vizija

Cilj nam je biti prvi izbor kupaca i obitelji pri odabiru igračaka i igara. Želimo biti prepoznatljivi po inovacijama koje implementiramo u sve  što radimo: proizvode, usluge i poslovni pristup. S našim zaposlenicima, partnerima gradimo uspješan odnos kako bi zajedno postizali izvrsne rezultate.  Aktivno sudjelujemo u razvoju društva kako bi djeca živjela sretnije.

Suradnja s kupcima

Inicijativama koje pomiču granice poslovne aktivnosti na našem tržištu, toy & joy na inovativan način uključuje roditelje i sve one koji žele svojim komentarima i prijedlozima doprinijeti boljoj ponudi i cjenovnoj politici naših proizvoda. Na taj način zajednički stvaramo odnos povjerenja i dokazujemo kako nam je istinski važan svaki komentar i prijedlog naših kupaca.

 

SIGURNOST I KVALITETA

Svi naši proizvodi i usluge uvijek su u skladu s najvišim standardima sigurnosti i kvalitete.

RAZVOJ

Naši proizvodi potiču razvoj djece kroz igru. Stalno unaprijeđujemo naše vještine, sposobnosti i kapacitete.

ENTUZIJAZAM

Unosimo pozitivnu energiju, zabavu i strast u sve što radimo.

INOVACIJA

Vođeni znatiželjom,  tražimo nove načine kako povećati vrijednosti naših proizvoda i usluga. Odvažujemo se biti predvodnici promjena i pioniri tehnolgija kako bismo kreirali budućnost i postavljali trendove.