Najveća besplatna igraonica

Nova, besplatna dječja igraonica  Toy & joy  nalazi na 2. katu Joker centra. Djeca su dobila svoju oazu zabave i igre gdje će se, uz adekvatno uređen prostor na temu podmorja, moći  opustiti u igri s stručnim osobljem. Igraonica je otvorena za djecu od 3 godine naviše. 

Dječja igraonica radi  po radnom vremenu centra od 11:00 do 20:00 sat radnim danima i od 11:00 do 20:00 vikendom. Igraonica ima i rođendaonicu za organizaciju dječjih rođendana.

Toy & joy igraonica je maštovito kreiran prostor koji odiše razigranim bojama i veseljem. Uz čudesni  svijet s različitim igračkama i raznim likovima iz crtića djeca će doživjeti pravo čarobno okruženje.

Animatori su educirani za poticanje igara kod djece, kroz individualan pristup. Edukativnim i kreativnim sadržajem želimo utjecati na stjecanje znanja kroz igru. U ponudi igraonice nalazi se: likovna radionica, radionica iznenađenja, plesna radionica, engleska radionica, disco… i još puno toga. Uz vesele i zanimljive radionice, puno novih igračaka, nasmijanih i stručnih teta, boravak djece bit će ugodan i bezbrižan

U nastavku vam donosimo malu galeriju naše igraonice:

TOY & JOY IGRAONICA

Put Brodarice 6, Split

Tel: 021 / 277 529

e-mail: jokerland.igraonica@gmail.com

Poštovani,

ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezno uz toy & joy, a na koja niste mogli pronaći odgovore na našim stranicama, biti će nam drago pomoći Vam ovim putem.