Hello Kitty igračke

Hello Kitty rođena je 1.11.1974.g., u predgrađu Londona u Engleskoj.
Hello Kitty simbolizira velikodušnost, ljupkost, dobrotu i što je najvažnije prijateljstvo. Njena velikodušnost i  dobrota oduševljavaju sve koji je upoznaju.
Živi sa svojom mamom, Mary, tatom, Georgeom i sestrom blizankom Mimi.
Kitty je vrlo znatiželjna dok je njena sestra blizanka Mimi sramežljiva.
Vrlo je energična i najviše se voli igrati na otvorenom, u parku ili u šumi. Također ju možete naći kako veselo vježba klavir ili peče kolače. Njezin najdraži oblik zabave je priređivanje čajanki. Njeni hobiji uključuju muziku, čitanje, jedenje kolačića koje mama napravi te najbolji od svih- stvaranje novih prijateljstava. Kako ona uvijek kaže: ˝Nikada ne možeš imati previše prijatelja!˝
Njeni prijatelji  su Cathy, Tippy, Joey, Jodie, Fifi, Tracy, Tiny Chum, Rory, Mory, Tim i Tommy.
Kitty i Mimi idu u 3 razred. U školi imaju puno prijatelja i zajedno dijele mnoge avanture. Kada škola završi Hello Kitty putuje po svijetu i sklapa nova prijateljstva.
Hello Kitty teži kao 3 jabuke.
U ponudi su plišane igračke, torbice na rame, termos bočice i keramičke šalice, pernice, bilježnice, pribor za školu, setovi za crtanje, četke za kosu, kutije i koferići za nakit, dnevnici s ključićem, setovi za pisanje, ručni satovi, stolne budilice, ručnici i još mnogo lijepih stvari.

Related posts